section-d0dbce2

neem contact op

Wat te doen bij overlijden ?

Neem contact op

Heel eenvoudig; u neemt contact op met ons via Filip op 0475 36 71 48 of
met Elsie op 0474 19 15 65.

Begeleiding

Wanneer een dierbare sterft, dan staat de wereld even stil. En weet u niet precies wat gedaan. Het enige wat u hoeft te doen, is ons op de hoogte stellen. Eén telefoontje volstaat. Wij begeleiden u zodat alles wat erna komt goed verloopt. Wij zijn er om u bij te staan wanneer dit het meest nodig is. We komen bij u langs wanneer u dit wenst.

section-e5ca290

begeleiding door dit proces

Wat doen wij voor u?

Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding in de breedste zin van het woord. Zorg na het heengaan, met de juiste accenten. Wij regelen wat geregeld moet worden: van aangifte bij het gemeentehuis tot het verzorgen van de rouwmaaltijd en drukwerk.

U beslist

Het spreekt voor zich dat u zelf beslist van welke diensten u gebruik wil maken. U kan ervoor kiezen om ons alles te laten regelen of u kiest voor een aantal diensten. Wil u dat de plechtigheid bij ons plaatsvindt? Het kan. Heeft u nood aan een bezinningsruimte, dan komen we graag tegemoet aan uw wensen. Wil u hieromtrent meer informatie, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

section-c4a50ef

aandacht voor praktische zaken

Heeft u hier aan gedacht?

Ontzorgen

Bij een overlijden hebt u dermate veel aan het hoofd dat wij trachten een aantal kopzorgen van u en uw familie over te nemen.

Praktisch

Heeft u gedacht aan een krantenbericht, vervoer, aangifte, administratie, rouwprentjes, ...? Hoe gaan we de rouwbrieven aanpakken? Moeten we een gedenkplaat voorzien, of dienen er afspraken gemaakt te worden ivm het kerkhof?

Wie regelt de rouwkransen, de crematie, of wie spreekt af met de kerkverantwoordelijken?

Allemaal zorgen die u kan missen in deze moeilijke periode.
Wij zorgen voor alles, in alle rust en sereniteit.

Begeleiding bij het afscheid van uw dierbaren.

Bereikbaar

Wij zijn voor u bereikbaar
24 uur per dag,
7 dagen op 7.

Contact