Uitvaartzorg

Wanneer een dierbare sterft, dan staat de wereld even stil. En weet u niet precies wat gedaan. Het enige wat u hoeft te doen, is ons op de hoogte stellen. Eén telefoontje volstaat. Wij begeleiden u zodat alles wat erna komt goed verloopt. Wij zijn er om u bij te staan wanneer dit het meest nodig is. We komen bij u langs wanneer u dit wenst.

Uitvaartbegeleiding in de breedste zin van het woord. Zorg na het heengaan, met de juiste accenten. Wij regelen wat geregeld moet worden: van aangifte bij het gemeentehuis tot het verzorgen van de rouwmaaltijd en drukwerk.

Het spreekt voor zich dat u zelf beslist van welke diensten u gebruik wil maken. U kan ervoor kiezen om ons alles te laten regelen of u kiest voor een aantal diensten. Wil u dat de plechtigheid bij ons plaatsvindt? Het kan. Heeft u nood aan een bezinningsruimte, dan komen we graag tegemoet aan uw wensen. Wil u hieromtrent meer informatie, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Bij een overlijden hebt u dermate veel aan het hoofd dat wij trachten een aantal kopzorgen van u en uw familie over te nemen.

Heeft u gedacht aan een krantenbericht, vervoer, aangifte, administratie, rouwprentjes, …? Hoe gaan we de rouwbrieven aanpakken? Moeten we een gedenkplaat voorzien, of dienen er afspraken gemaakt te worden ivm het kerkhof?

Wie regelt de rouwkransen, de crematie, of wie spreekt af met de kerkverantwoordelijken?

Allemaal zorgen die u kan missen in deze moeilijke periode.
Wij zorgen voor alles, in alle rust en sereniteit.

Begeleiding bij het afscheid van uw dierbaren.

Bereikbaar

Wij zijn voor u bereikbaar
24 uur per dag,
7 dagen op 7.

Contact